Najnovije vesti

JOVIĆA NJENA PROŠLOST NE ZANIMA, ILI ONA TO DOBRO KRIJE? Ovo su svi momci sa kojima je Sofija bila, ili što mi znamo...
Foto: Instagram

zanimljivo

JOVIĆA NJENA PROŠLOST NE ZANIMA, ILI ONA TO DOBRO KRIJE? Ovo su svi momci sa kojima je Sofija bila, ili što mi znamo...

Fudbal

Fudbaler Real Madrida Luka Jović sa manekenkom Sofijom Milošević uskoro očekuje bebu. 

Oni su pre nekoliko nedelja i javno obelodanili informaciju kako će dobiti dete, što će manekenki biti prvenac, dok će fudbaler tako po drugi put postati tata pošto Jović ima sina Davida sa foto modelom Anđelom Manitaševi. Pre nešto više od mesec dana, mali David je proslavio prvi rođendan u jednom poznatom beogradskom restoranu, a proslavio nije prisustvovao Jović zbog navodnih problema sa stomačnim virusom. Samo par dana kasnije, Jović je stigao u Beograd, ali zbog Sofije Milošević koji je tada i obaestila javnost o svojoj trudnoći. 

Jović je zbog dolaska u Srbiju za vreme pandemije i nepoštovanja karantina dobio novčanu kaznu, ali je donacijom respiratora srpskom zdravstvu pokušao da ispravi grešku koja ga je očigledno skupo koštala. Poslednih dana Jović se javnosti redovno javlja iz svog kućnog karantina gde je u izolaciji sa devojkom Sofijom koja je intimu svojevremeno delila i sa velikom brojem srpskih sportista, doduše ne u karantinu kao sada. 

foto: Andrey Golovanov

Pažnju šire javnosti manekenka je na sebe privukla zbog romanse s Viktorom Troickim, često su se pojavljivali zajedno. Raskinuli su vezu pre svega iz razloga što Sofija nije mogla da bude u vezi na daljinu, a što je Troickom bilo u ''opisu posla.''

Lepa plavuša je svojevremeno bila i u vezi sa fudbalerom Marseja Nemanjom Radonjićem koji je za njihov sedmodnevni odmor potrošio čak 6.000 evra. 

foto: Profimedia

Možda i najozbiljniju vezu izazovna manekena imala je sa Filipom Živojinovićem sa kojim je bila u ljubanoj romansi nešto više od godinu dana. Miloševićeva je govorila da joj se kod Filipa sviđa što ima manire i zna šta želi u životu. Oni su se čak i verili, ali se ubrzo nakon toga naprasno ugasila. 

foto: Printscreen

Manekenka je poslednju ozbiljnu vezu imala sa fudbalerom Ademom Ljajićem, s kojim se razišla posle tri godine zabavljanja. Spekulisalo se takođe kako je Sofija imala romansu i s  sadašnjim ministrom Vanjom Udovičićem, kao i s milionerom Milošem Antićem. Međutim, sve to je ostalo na nivou spekulacija. 

Kurir sport / N. Ilić 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...