Najnovije vesti

TRAVELLAND: Ne propustite sjajne last minute ponude za Bali, Kubu i Tajland!
Foto: Promo

TRAVELLAND: Ne propustite sjajne last minute ponude za Bali, Kubu i Tajland!

Stars

Ako želite da gradsku gužvu i svakodnevne iscrpljujuće obaveze zamenite za opuštanje na nekoj tropskoj plaži u hladu palmi i uz šum morskih talasa, pravo je vreme da posetite prostorije turističke agencije „Travelland“ i rezervišete sebi odmor iz snova. Neke od uzbudljivih egzotičnih destinacija čekaju samo na vas!

 

foto: Promo

Na jugu Indonezije veliki broj posetilaca svake godine privlači slikovito ostrvo Bali. Nezaboravan utisak ostavljaju zadivljujuće slike brda, planina i aktivnih vulkana, tropskih šuma, bujnih pirinčanih terasastih polja, živopisnih krajolika ukrašenih kokosovim i bananinim palmama, prostrane plaže sa peskom različitih boja koje zapljuskuju talasi azurno plavog mora. Na svakom koraku, Bali oduševljava svojom originalnom arhitekturom, koja je u saglasju sa prelepim krajolikom. Na ostrvu ima preko 20 000 hinduističkih hramova pa zbog toga ga popularno zovu „Ostrvom Bogova“. Uvek nasmejano i ljubazno stanovništvo prirediće vam toplu dobrodošlicu, a njihovo stvaralaštvo neće vas ostaviti ravnodušnim.

 

foto: Promo

 

foto: Promo

Uz specijalnu ponudu agencije „Travelland“, 9 nezaboravnih noćenja na ovom rajskom ostrvu, uz uračunat popust možete ostvariti po ceni već od 409€! Polazak je predviđen za 14. novembar 2018. godine.

 

foto: Promo

Magična Kuba predstavlja pravi turistički raj Centralne Amerike. Neponovljiva priroda, toplo tropsko more, prepoznatljivi ritmovi i stara kolonijalna arhitektura su nešto što prvo pada u oči svakom radoznalom gostu. Ko se usudi da sledi neuobičajeni način života koji vlada na Kubi, upoznaće sve čari ovog ostrva, čiju su istoriju krojili, između ostalih, Če Gevara, Fidel Kastro, gde je Hemingvej pisao jedno od svojih najznačajnijih dela. Romantična Havana kao i ušuškano letovalište Varadero dugi niz godina privlače milione posetilaca. Uživanje na plaži ili uz zvuke salse, šetnju između starih građevina Havane, neke ukusne specijalitete kao i dim čuvenih kubanskih cigara možete priuštiti već ove jeseni.

 

foto: Promo
foto: Promo

Turistička agencija „Travelland“ pripremila je sjajne Last Minute ponude koje se odnose na boravak samo u Varaderu ili u Varaderu i Havani. Individualni polazak je planiran za 31. oktobar 2018., a 9 noćenja u Varaderu možete ostvariti po ceni već od 879€, a u Varaderu i Havani 979€!

 

foto: Promo

Rapsodija boja, nestvaran krajolik, nepregledne džungle, pirinčana polja, veliki kraljevski gradovi, nesvakidašnja lokalna kuhinja, tradicionalne masaže, ljubazno i uvek nasmejano stanovništvo i njihovo stvaralaštvo samo su deo onoga što možete zateći na Tajlandu. Poseban utisak ostavljaju mnogobrojne plaže čija se lepota ne može meriti ni sa jednom drugom u svetu, zatim Bangkok, grad koji nikada ne spava i koji svojim posetiocima ima mnogo toga da ponudi. Puket, biser Andamanskog mora, je najveće i najposećenije tajlandsko ostrvo bogate istorije i kulture kojoj su pečat dali Holanđani, Portugalci, Britanci, Kinezi i Francuzi. Na Tajlandu možete isprobati sve, od opuštanja na plaži ili uz tradicionalnu masažu, pa preko raznih avantura i sportova na vodi, sve do obilaska gradova i burnog noćnog provoda.

 

foto: Promo

Ovaj tropski raj sa agencijom „Travelland“ možete istražiti po ceni već od 499€! Polazak je predviđen za 02.12.2018, , a u ponudu je uključen boravak u Bangkoku i na ostrvu Puket.

 

foto: Promo

 

Zainteresovani za posetu nekoj od egztičnih destinacija, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

 

foto: Promo

 

(Promo tekst)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...